BILLBOARD-1230x224

Wedstrijd

Win een Legion Y740 gaming laptop

Legion Y740
Reacties (9)
 1. Avatar Joost Kampmeijer zegt:

  Vette actie!!
  Op naar Instragram.
  Succes allemaal.

 2. Avatar N0odelz zegt:

  Fingers crossed!

 3. Avatar Jarnooooooo zegt:

  Hopin’ for the best !!! Veel geluk iedereen !!!

 4. Avatar Milan Goethals zegt:

  Hay, ik ben sinds kort aan het zoeken om “het gamen” in mijn leven uit te breiden. In augustus ga ik een volledige maand gaan werken om mij een beest van een computer/ pc te kopen. Maar aangezien het een serieuse investering is, is het wel zoeken naar wat het beste bij mij past. Ik heb deze actie gevonden tussen mijn posts op instagram en het trok direct mijn aandacht. Ik kan mij niet voorstellen dit te winnen. Moge de beste winnen. Groetjes Milan

 5. Avatar Louie zegt:

  Je moest je contactgegevens geven dus hierzo: insta is @louievannuffel

 6. Avatar Nick zegt:

  Kan niet wachten om de uitslagen te zien, good luck everyone!

 7. Avatar Matthias seghers zegt:

  Omg zou massa wijs zijn om dit te winnen.
  Insta: matthias_hgs

 8. Avatar Indy Van Canegem zegt:

  Als developer in wording zou dit best wel een fantastische upgrade zijn…
  Instagram naam: @indycanegem

 9. Avatar Jeffrey zegt:

  Is de winnaar al bekend ik ben heel lang aan het wachten en ik heb bijna geen geduld meer ik ben zo nieuwsgierig wie gewonnen heeft

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.