Nieuws

“Cyberpunk 2077 heeft grotere herspeelbaarheid dan The Witcher 3′

Cyberpunk 2077
Reacties (1)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    Wss mijn meest gehypete game deze generatie en kanshebber om mijn alltime favoriete game te worden, naast MGS1 dan. Het is alsof deze studio in mjin hoofd gezeten heeft en beter begrijpt wat ik allemaal zoek in een game dan ik het ooit zelf zou beseffen. Invloeden van al mijn favoriete games/reeksen zoals MGS, GTA en Deus Ex, cyberpunk sci-fi, een dynamische spelwereld die er werkelijk interessant uit ziet, cutscenes om de vingers bij af te likken en de lijst gaat zo maar door… Enorm respect voor CD Project RED.

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief