fbpx
Nieuws

Capcom zoekt testers voor de nieuwe Resident Evil

Reacties (2)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    “De reeks terug op de kaart gezet”, I resent that remark :p Ik vond namelijk 5 de beste. Ik mis die heerlijke co op en actie gerichte gameplay. Ik dacht dat ik de remake van 2 dan wel goed ging vinden zonder de technische mankementen van de originele (zoals de erbarmelijke controls en camera) maar toch vond ik die nog steeds te donker en te traag van tempo om echt van te genieten.

  2. Avatar masen86 schreef:

    Ik vond de remake heerlijk, te donker? het kan niet donker genoeg zijn 🙂
    hopelijk is die nieuwe er snel, ik vind RE één van de beste survival horror games die er zijn

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief