Ubisoft kondigt nieuwe shooter Atomega aan

Ubisoft heeft een nieuwe shooter aangekondigd die je vanaf volgende week al via Steam kan kopen. Atomega is een online shooter ontwikkeld door Ubisoft Reflections, de studio achter Grow Home en Grow Up.

Atomega speelt zich af in het einde der tijden waarbij onze realiteit haast volledig onbestaand is. De Exoforms, een post-biologische levensvorm die over materie en energie heerst, is de enige restant van mens en machine. Natuurwetten zijn naar de achtergrond verdwenen.

Uniek aan het Atomega is dat je niet noodzakelijk jouw medespelers moet afknallen om te winnen. Centraal staat de absorptie van massa waardoor je als nietig atoom kan uitgroeien tot een goddelijke Omega. In rondes van tien minuten nemen acht spelers het tegen elkaar op en proberen ze zoveel mogelijk massa te verzamelen. En jawel: hoe meer massa, hoe meer punten.

Atomega is vanaf 19 september 2017 te koop exclusief via Steam voor het zachte prijskaartje van 9,99 euro. Over mogelijke PS4– of Xbox One-uitvoeringen wordt nog geen woord gerept.

0 comments

Sign In

Register

Reset Your Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!