fbpx

Nieuws

Sony zegt sorry voor pre-orderchaos en belooft meer PS5-consoles

PS5 verpakking
Reacties (1)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    Ik had de mijne bij Game Mania al een jaar geleden voorbesteld en kreeg onlangs te horen dat ik blijkbaar niet bij de eerste lichting zit in chronologische volgorde! W T F. Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ga daar al meer dan 20 jaar. Ik heb hem letterlijk een dag of 2 na reveal voorbesteld (en je moest in persoon 50 euro voorschot betalen) dus ik was vrij zeker bij de eerste te zijn. Just lost one of your most loyal customers, Game Mania ><

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Google Adsense - After Article


 

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief