Rainbow Six Siege krijgt zombie modus

Ubisoft heeft onlangs een derde jaar van content aangekondigd voor Rainbow Six Siege. Verwacht dus niet alleen nieuwe operatoren, maar ook tal van maps en zelfs game modes. Eentje daarvan werd al geteased en gaat door het leven als Outbreak.

Het eerste seizoen van het nieuwe jaar aan content, Operation Chimera, staat volledig in het teken biochemische wapens en quarantainezones, waardoor tal van fans gokken dat je zombies, mutanten of misschien wel Chimera mag bestrijden. Het zou in ieder geval de naam ‘Outbreak’ van de nieuwe modus verklaren en ook de nieuwe operatoren, zowel een Russische als een Japanse specialist in biowapens, een belangrijke rol geven.

Seizoen 1 gaat van start in januari 2018. De Outbreak modus is gratis voor alle spelers die de game bezitten, als verdwijnt-ie weer na een viertal weken.

Over de rest van de nieuwe seizoen zijn nog bitterweinig details bekend. Seizoen 2 brengt je naar Italië en voegt twee Italiaanse operatoren van de Gruppo di Intervento Speciale toe, terwijl seizoen 3 een bestaande map volledig herwerkt en een Schotse operator van Scotland Yard toevoegt, evenals eentje van de Amerikaanse Delta Force. Tot slot zakken we in seizoen 4 af naar Marokko, met twee agenten van de Groupe d’Intérvention de La Gendarmerie Royale.

Je bent zeker nog een tijdje zoet met Rainbow Six Siege, dus maak die loop van je shotgun toch nog maar eens schoon.

0 comments

Sign In

Register

Reset Your Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!