fbpx
Nieuws

Sony patent toont nieuwe PlayStation 5 controller

Reacties (1)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    Nog lomper, groter en zwaarder… Might as well turn it into an Xbox controller all the way…
    Ik vond de DS4 al geen positieve evolutie (goede controller op zich maar ik vond het originele DS3 design altijd perfect) met zijn grotere en meer verticale grips/handles (waar de duimen in hun natuurlijke stand eerder op de facebuttons terecht komen en dat dus arguably de betere plaats zou zijn voor de joysticks, die toch meer gebruikt worden) en de focus op de achterliggende triggers als main shoulder buttons (meer in lijn met het Xbox design), om nog maar te zwijgen van de platte joysticks en het lompere design. Heel het DS4 design voelde voor mij, als grote Playstation fan, als catering for the competition… Om het zoveel mogelijk in lijn te liggen met het Xbox design om dat publiek aan te trekken… Maar dat kwam natuurlijk bij mij, als Playstation fan, in het verkeerde keelgat terecht. Als ik Xbox controllers wil, ga ik wel op hun consoles gaan gamen hoor 🙂
    Anyway, wat mij het meeste opvalt is dat de handles/grips wat veranderen en dat klein putje onder de joysticks nu opgevuld lijkt. Voor de nog kleinere joysticks ben ik ook een beetje aan het panikeren 🙂 Nog steeds mijn favoriete controllers maar wat mis ik de DS3…

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief