Nieuws

Inifinity Ward excuseert zich voor gigantische Call of Duty update

Reacties (2)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    Ontwikkelaars moeten zich zeker bezig houden met betere data management. Zo heb ik Fallout 76 er direct afgesmeten omdat ik geen zin had om 50 gig te downloaden om simpelweg de game eens te proberen. Deze MW heb ik onlangs pas geinstalleerd en kwam neer op een patch van 150 gig (!!!). Het downloaden gaat dan nog snel bij mij, maar waar ik mij enorm aan erger is de lag die ik dan weken moet ervaren in online games. Ook een groot voorstaander van fysiek over digitaal.

  2. Avatar Damadtree schreef:

    Bij deze heb ik MW ook deleted, ik vond het de 50 gig niet waard om de nieuwe wapens te proberen. Heb toch de platinum kunnen halen en vond de spec ops missies wel leuk, aan de multiplayer had ik mij nog niet eens gewaagd… Wil ook niet nog meer lag in BF5 🙂

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief