Nieuws

Game Mania sluit 10% van winkels in komende 2 jaar

Game Mania
Reacties (1)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    Ik ga al mijn hele leven naar Game Mania om als gamer trouw een gespecialiseerde game-keten te ondersteunen. Ze waren altijd de grootste, het meest prominent en de laatste overlevende in zijn soort hier in België (ik herinner mij nog Game Nation enz. ook).
    Ik ben ook een groot voorstaander van fysieke games tegenover digitale omdat je die laatste nooit echt bezit (als Sony binnen een paar jaar failliet zou gaan ben ik al mijn digitale content kwijt).
    Maar de laatste jaren maak ik ook meer gebruik van hun webshop en durf ik voor games on sale wel eens via bol te gaan. Iets wat volgens mij (en in mijn persoonlijke ervaring ook) klanten kan afsnoepen is het feit dat hun games altijd iets duurder zijn dan bij anderen (65-70 tegenover 60). Je hebt dan wel de klantenkaart kortingen maar die vallen in het niets als je telkens meer moet betalen voor elke game die je koopt (om nog maar te zwijgen van de gratis levering bij de concurrentie).
    In elk geval, ik zal altijd hun bestaan blijven verdedigen (en als gamer zoveel mogelijk steunen) al is het maar alleen om de hardware (en controllers). Ik vertrouw simpelweg niet minder dan een gespecialiseerde game-keten om mijn hardware te behandelen 🙂

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief