fbpx
Nieuws

Final Fantasy VII Remake nog steeds episodisch

Final Fantasy VII Remake
Reacties (2)
  1. Avatar Damadtree schreef:

    Ugh, en hier zat ik te hopen dat, als ze de game nog eens zouden tonen, we ook de schitterende verrassing zouden horen dat ze stiekem van dat idioot episodisch concept (voor een AAA game toch) afgestapt waren en ze eigenlijk al voor 80-90% klaar waren met de full ‘game’ (‘experience’ in this case, whatever that may be…) 🙁 Oh, well. I’m still gonna buy it… Mijn hope en hype heb ik al bijgesteld sinds ik weet dat het episodisch is (FF7 blijft na MGS1 toch één van mijn meest gewilde remakes ooit, dit is niet wat ik gehoopt had maar beter dan niets).

  2. Avatar Nicolas Legley schreef:

    Ik hoop gewoon dat ze niet teveel gameplay over hebben genomen van ff15 (de slechtste ff ooit).

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief