Turning Tides expansie komt naar Battlefield 1

Door alle drukte rond Call of Duty: WWII en Star Wars: Battlefront II zouden we haast vergeten dat Battlefield 1 een nieuwe uitbreiding krijgt. Turning Tides is de derde expansie voor de first-person shooter van DICE. De nieuwe mappen bestaan uit verschillende kusten en havens die een grote rol speelden tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Opmerkelijk: de uitbreiding verschijnt in twee golven. Op 11 december verschijnen de eerste twee maps, Cape Helles en Acht Baba voor spelers met de Premium Pass. Aanvullend komt er een nieuwe Operation die de Britse aanval in 1915 op het Gallipoli-schiereiland in beeld brengt. Verder is het pakket aangedikt met zes nieuwe wapens, twee melee-wapens, de Infiltrator Elite Class en een torpedojager (de L-Class Destroyer).

In januari verschijnt het tweede deel van de uitbreiding die focust op de Noordzee. De Belgische haven van Zeebrugge en Heligoland Blight zijn de twee nieuwe locaties die toegevoegd worden aan de game. Daarbovenop laat deze tweede golf spelers toe om als Royal Marine ten strijde te trekken, vertrekkend op een C-Class Airship.

Om af te sluiten geeft EA nog enkele nieuwtjes mee over Battlefield 1:

  • De uitbreidingen They Shall Not Pass en In the Name of the Tsar  kunnen gratis getest worden vanaf 22 november tot en met 4 december en van 8 tot en met 9 december.
  • Op 27 november breidt DICE het speltype Frontlines uit naar de map Suez.
  • Een nieuwe Operation Campaign met de naam Fall of Empires is speelbaar van 22 november tot en met 6 december.
  • Battlefield 1 maakt deel uit van diverse Black Friday Deals.

0 comments

Sign In

Register

Reset Your Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!