Beyond Good & Evil 2 onthuld

Bijna 15 jaar nadat de eerste Beyond Good & Evil uitkwam, is er eindelijk bevestiging van een vervolg. Beyond Good & Evil 2 werd voor het eerst in 2008 voorgesteld, maar verdween daarna op de achtergrond om niks meer van zich te laten horen. Tot vandaag. Ubisoft heeft speculanten het zwijgen opgelegd door in hun persconferentie tijdens E3 een eerste trailer te laten zien. Hoewel de game een ‘2’ heeft in de titel, gaat het hier niet om een sequel, maar wel om een prequel.

De game speelt zich af voor de geboorte van Jade, het hoofdpersonage uit de eerste game, in het zonnestelsel ‘System 3’. En het lijkt erop dat je dat zonnestelsel alleen of met vrienden in een co-op-modus zal kunnen verkennen. “Je kunt alleen spelen, of met vrienden. Iedereen kan meedoen aan de intense actie en drama die aanwezig is op de planeten van System 3, de verschillende manen en de ruimte”, aldus Ubisoft. Ook liet de ontwikkelaar weten dat de game “robuste online systemen” zal bevatten.

Beyond Good & Evil 2 heeft nog geen officiële releasedatum beet, maar er werd wel een ‘Space Monkey‘-programma aangekondigd dat spelers de kans geeft om de game als bèta te testen. Je kan je binnenkort registreren voor Space Monkey-programma via de website van Beyond Good & Evil.

0 comments

Sign In

Register

Reset Your Password

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!