fbpx
hands-on

5 redenen waarom Spider-Man een hit wordt

Reacties (2)
  1. Nik Braeckman Nik Braeckman schreef:

    Hier kijk ik zo hard naar uit… eerst maar zie dat ik een ps4 in huis haal.. dat worden overuurtjes!

  2. Avatar Joeri Crauwels schreef:

    Hmm… Ik heb twijfels. Dit lijkt me een beetje een inFamous achtige game. Beetje hip en trendy zijn om de jeugd van onze millenium generatie aan te spreken. Don’t get me wrong. Ik ben zeker een Spidey fan, maar mijn buikgevoel zegt dat die een average score van 7/10 gaat krijgen. Er is nog niets getoond dat me echt overtuigd.

laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet getoond. Velden met een * zijn verplicht.

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief