Speler vindt na 3 jaar nieuw monster in Bloodborne

Soms duurt het lang voordat bepaalde vijanden of easter eggs gevonden worden. Getuige daarvan is deze Flaming Undead Giant in Bloodborne. Toen de game tijdens de PlayStation Experience van 2014 getoond werd, was het gedrocht te zien in de footage. Toen de game uitkwam bleek het beest nergens te bespeuren.

Jarenlang dachten Bloodborne-spelers dat de makers het monster uit de game hadden geschrapt. Tot nu, want een speler met de Reddit-naam KolbrotKommander ontdekte het gedrocht toen hij de Chalice Dungeon doorkruiste.

Een deel van de Chalice Dungeons wordt procedureel gegeneerd, waardoor vijanden en de lay-out van de kerker pas geladen worden wanneer je er op pad gaat. Gelukkig zit de Flaming Undead Giant in een deel van de Chalice Dungeon dat een vaste lay-out heeft.

Waar je precies moet zoeken? Een Reddit-gebruiker met de naam MorosNyx laat weten dat je de gigant kan terugvinden in een Depth 4 Cursed and Defiled Root Chalice dungeon.

Check zeker de bovenstaande video als je hem zelf wil uitdagen, waarin de footage van de PlayStation Experience in 2014 en de nieuwe ontdekking achter mekaar gezet zijn.

1 comments

  1. SNASTY 3 weken ago

    Dit spel blijft me verbazen! Crazzzy

    Like Dislike

Sign In

Register

Reset Your Password